Waarom duurt het zo lang voordat 'Extraction 2' uitkomt?

Waarom duurt het zo lang voordat 'Extraction 2' uitkomt?

Het vervolg op de succesvolle Netflix-film laat lang op zich wachten.

In 2020 wist Chris Hemsworth hoge ogen te gooien in de keiharde actiefilm Extraction. Deze Netflix-film werd erg sterk onthaald, dus het duurde dan ook niet lang voordat de streaminggigant liet weten dat er een vervolg zou komen. Deze laat echter wel best lang op zich wachten. Nu weten we hoe dat komt.

In het eerste deel kruipt Hemsworth in de huid van Tyler Rake, een clandestiene huursoldaat. Hij wordt ingehuurd om de zoon van een gevangengenomen, internationale drugscrimineel te redden. Hoewel Rake op het einde van de film lijkt te sterven, keert hij dus wel terug voor een sequel. Ook regisseur Sam Hargrave is wederom van de partij.

Vertraging
De afgelopen maanden deelde Hemsworth wel vaker foto's en filmpjes van Extraction 2 op sociale media. De hoofdrolspeler liet toen weten dat alles op rolletjes verliep en dat ze op schema lagen, maar dat is niet (langer) het geval.

De opnames van het tweede deel nemen namelijk meer tijd in beslag dan gedacht. Oorspronkelijk zou de film voor een groot deel opgenomen worden in Australië, maar vanwege alle restricties i.v.m. de pandemie gingen Hemsworth en co. naar Tsjechië. Op 19 maart werden de opnames afgerond en leek een 2022 release nog haalbaar, maar er is weer slecht nieuws.

Nog langer
Deze maand moeten er sommige scènes opnieuw opgenomen worden in Praag. Diverse opnames waren blijkbaar niet goed genoeg, waardoor het allemaal nog een stuk langer gaat duren. Pas nu kan de post-productie eindelijk van start. Extraction 2 zal ergens in 2023 op Netflix verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair