Dochter Johnny Depp vindt zichzelf geen 'nepobaby'

Dochter Johnny Depp vindt zichzelf geen 'nepobaby'

Lily-Rose Depp is helemaal klaar met alle beschuldigingen van nepotisme.

Lily-Rose Depp heeft keihard uitgehaald naar mensen die haar uitschelden voor 'nepobaby': iemand die zijn carrière alleen maar te danken heeft aan diens beroemde ouders. Volgens de 23-jarige actrice realiseren zulke mensen zich niet hoe hard zij heeft moeten werken om te bereiken wat ze nu heeft bereikt.

Lily-Rose Depp, de dochter van Johnny Depp, timmert lekker aan de weg als actrice. Zo speelde ze een belangrijke rol in de film Wolf (2021) en werd onlangs bekend dat ze een hoofdrol te pakken heeft in Robert Eggers' veelbelovende vampierenfilm Nosferatu.

Allemaal dankzij pappie
Volgens critici scoort Depp dit soort grote Hollywoodrollen alleen omdat zij de dochter-van is. Een gevalletje 'nepotisme' dus. Wat vindt Depp eigenlijk zelf van al die nare beschuldigingen? In een nieuw interview met Elle geeft ze het antwoord.

"Het internet lijkt zich erg druk te kunnen maken over dit soort dingen", begint ze. "Mensen hebben allerlei vooroordelen over iemand als ik, maar ik weet uit eigen ervaring gewoon dat puur het feit dat je familie bent van je niet aan een acteerklus gaat helpen. Ze zoeken simpelweg altijd naar de juiste persoon voor een rol".



Even wat uitleg
Er is dus helemaal niets aan de hand volgens Depp. Volgens haar snappen de klagers simpelweg niet hoe de filmindustrie werkt. "Ik weet dat het internet een duidelijke mening heeft over nepotisme. Men vergeet echter dat castingregisseurs dit soort beslissingen maken. Zij zijn veel belangrijker dan je achtergrond", verzucht ze.

Toch durft Depp net toe te geven dat ze dankzij haar beroemde vader meer kansen heeft dan een ander. "Ja, misschien dat mensen vanwege hun familie gemakkelijker een voet tussen de deur krijgen, maar dan hebben we het nog steeds slechts over een voet", perst ze er toch nog even met moeite uit. "Het echte werk begint daarna pas".

Conclusie: Depp meent zij gewoon keihard heeft gewerkt om haar carrière van de grond te krijgen en te belanden waar zij nu is. Knap gedaan hoor!

NieuwsFilm

meest populair