Nieuwe Netflix-film met Florence Pugh ijzersterk ontvangen

Nieuwe dramafilm 'The Wonder' is een must see!

Zoe van Leeuwen 17 november 2022 22:30 in Algemeen
Florence Pugh wordt gezien als een van de beste actrices van onze generatie. Haar nieuwste dramafilm The Wonder, die nu op Netflix staat, is ook weer zeer goed ontvangen.

Plot
"Een griezelig drama over blind geloof, religie, scepticisme en onzekerheid." The Wonder gaat over een Britse verpleegster, Lib Wright (Pugh), die in 1862 een verhaal te horen krijgt over jong meisje die al maanden lang vast, maar toch nog gezond is. Lib neemt de zorg van Anna op zich en twijfelt over of het een mirakel is of dat er iets duisters aan de hand is."Florence Pugh levert opnieuw een verpletterende prestatie!"
De Netflix-film staat op het moment van schrijven op een 84% op de Tomatoemeter van Rotten Tomatoes. Wat betekent dat de film 'Certified Fresh' is. Bij het publiek scoort de film een 3.7/5.

De Critics Consensus op Rotten Tomatoes luidt: "De sfeer is absorberend en het verhaal is fascinerend, maar het wonder van dit drama zit hem echt in de opmerkelijke prestatie van Florence Pugh."

The Guardian omschrijft Pugh's acteertalent als drijvende kracht achter een film die anders zou wankelen onder het gewicht van zijn verzinsels. De Independent vindt The Wonder een herinnering dat de enige waarheden die bestaan, de waarheden zijn die we voor onszelf construeren.

The Wonder is nu te zien op Netflix.

NieuwsFilm