Stephen King-fans kunnen opgelucht adem halen: 'Salem's Lot' toch niet geschrapt

Stephen King-fans kunnen opgelucht adem halen: 'Salem's Lot' toch niet geschrapt

De regisseur van de twee succesvolle 'IT'-remakes is aan boord om het geliefde verhaal te verfilmen.

Het ongelukkige nieuws dat Warner Bros. de reboot van de Stephen King-klassieker Salem's Lot ging schrappen, is recentelijk teruggedraaid. Fans van de thrillerschrijver kunnen weer rustig ademhalen nu het ambitieuze project weer op de rails staat.

Eerder werd de verfilming van het vampierverhaal al vertraagd, wat de geruchten al aanwakkerde dat de film zou worden geannuleerd. In 2022 leek dit nieuws waarheid te worden, maar daar is een stokje voor gestoken.

De film is nu namelijk beoordeeld door de Motion Picture Association beoordeeld met een R-rating. Dit houdt in dat er bloederig geweld en/of grof taalgebruik zal voorkomen in de film.

Dit is goed nieuws, aangezien het groen licht lijkt te betekenen voor het doorgaan van de productie! Filmmaker Gary Dauberman, bekend van de verfilming van IT, is verantwoordelijk voor de nieuwe Stephen King-adaptatie.

Waar zal de film over gaan?
Lewis Pullman zal in de film spelen als hoofdpersoon Ben Mears, die terugkeert naar zijn ouderlijk huis met de naam Jerusalem's Lot. Werkend aan zijn nieuwe roman ontdekt hij dat een vampier zijn thuisstad in zijn greep heeft. Met de hulp van zijn geliefde gaat Mears de strijd aan tegen het monster, die zich al snel zal vermenigvuldigen.

Het project is dan wel gered, maar het heeft helaas nog geen releasedatum gekregen.

NieuwsFilm

meest populair