'Gandalf' Ian McKellen laat op Instagram zien dat hij écht kan 'toveren'... of toch niet?

Ben ik nou een tovenaar of niet?

Sir Ian McKellen zette destijds een geweldige tovenaar neer in Lord of the Rings met zijn Gandalf. In een filmpje op zijn Instagram betwist Ian McKellen opnieuw zijn tovenaarsstatus ... of juist niet.

Het machtige heerschap zette niet voor niets rollen neer als Gandalf en Magneto in X-men. Hij heeft echt iets met magische trucjes en goochelen. En stil zitten is niets voor hem, ook al is deze ontzagwekkende acteur 83 jaar. Zijn pantomime show Mother Goose zal dan ook door Groot-Brittannië trekken.

Waar is de magie
Voor de promotie van zijn reis plaatst de ster een video online, waarin hij twee eieren in twee glazen water laat glijden. Op het ene ei plaatst hij een letter dat staat voor zinken. Op het andere plaatst hij een letter dat staat voor drijven. Beide eieren zinken echter net zo snel.

Waar zit dus nu de magie, als die ene had moeten drijven? De reacties variëren dan ook van Een ei zal alleen drijven als een tovenaar dat wil en Gij zult niet drijven tot Ik denk dat ik de verkeerde instructies heb gevolgd. Ik deed dit en voor ik het wist hielp ik wat hobbits met een ring.

Het filmpje staat hieronder. De show zal met zo'n kei als Ian McKellen genieten zijn.



NieuwsFilm

meest populair