Foto's onthullen Lily-Rose Depp als blondine

Foto's onthullen Lily-Rose Depp als blondine

De actrice post de 'spannende kiekjes' zelf op sociale media.

Lily-Rose Melody Depp is pas 23, maar is nu al een grote naam. Dat is niet zo heel gek. Ze is namelijk de dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis. Toch probeert ze haar eigen carrière op te bouwen en daar slaagt ze behoorlijk goed in.

'De appel valt niet ver van de boom' en dat is zeker ook het geval voor Lily-Rose. Net zoals haar ouders is ook zij aan het acteren geslagen. Zo wist ze al eerder hoge ogen te gooien in sterk onthaalde projecten als o.a. The King en Wolf. Daar blijft het echter niet bij.

Model
Lily-Rose is namelijk ook een geliefde mannequin en wordt door menig topmerk gevraagd. Dit is niet zo heel vreemd, want buiten het feit dat ze al een grote naam is, ziet ze er prachtig uit en is ze ook nog eens behoorlijk fotogeniek. Dit toont ze opnieuw aan met de onderstaande kiekjes.

Het model pronkt namelijk op de voorkant van Elle, maar ook in het blad zelf staan de nodige 'spannende' foto's van Lily-Rose. Zij postte deze op haar Instagram-pagina, waar deze warm werden onthaald. Ze werd dan ook bedolven onder complimentjes. Oordeel zelf met de kiekjes hieronder.



Beroemd
In het interview met Elle liet ze zich uit over hoe het is om al op een jonge leeftijd beroemd te zijn: "Mijn ouders hebben altijd hun uiterste best gedaan om mijn broer en ik te beschermen. Mijn jeugd was dan ook niet zomaar de doorsnee jeugd van menig ander kind. Het is bijzonder om zo op te groeien, maar ik weet eerlijk gezegd ook niet beter".

Hoewel Lily-Rose dus altijd in de spotlights heeft gestaan vanwege haar ouders en haar eigen carrière, wil ze niet alles delen met de wereld. Zo wil ze zich bijvoorbeeld ook niet uitlaten over de rechtszaak van haar vader tegen Amber Heard: "Het is iets heel persoonlijks. Het gaat over de privé levens van echte mensen, maar iedereen wil er alles over weten".

"Dat hoeft in mijn ogen niet. Ik wordt vaak gevraagd naar dingen over mijn familie, vriendjes, etc. Vaak willen ze mij op deze manier in 'een hokje stoppen', maar daar heb ik geen zin in. Ik wil gewoon dat er gekeken wordt naar de dingen die ikzelf doe". Mocht je interesse hebben in het volledige interview, dat is hier te lezen.

NieuwsFilm

meest populair