De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Slumberland (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Marlow Barkley, Jason Momoa, Kyle Chandler, e.a. | Kijk direct
Na de dood van haar lieve vader, wordt Nemo gedwongen om bij haar oom in te trekken. Ze mist haar vader ontzettend en hoopt hem in haar dromen weer tot leven kunnen brengen. Zodra ze 's avonds in slaap valt, belandt ze in een land vol dromen en nachtmerries. Daar gaat de avontuurlijke Nemo samen met de boomlange rover Flip op zoek naar een kostbare parel waarmee haar grootste wens in vervulling kan gaan.

The Wonder (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sebastián Lelio | Cast: Florence Pugh, Kíla Lord Cassidy, Niamh Algar, e.a. | Kijk direct
1862. Anna is rond haar elfde verjaardag gestopt met eten. Verpleegster Lib Wright wordt vanuit Londen naar het afgelegen Iers dorpje gestuurd waar Anna woont om voor haar te zorgen. Het jonge meisje is dan al maanden aan het vasten, maar blijkt wonder boven wonder in een goede gezondheid te verkeren. Wright worstelt met de vraag wat er precies met haar aan de hand is.

Instant Family (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, e.a. | Kijk direct
Pete en Ellie besluiten een gezin stichten met behulp van adoptie. Na de daarvoor benodigde procedure te hebben doorgelopen, neemt het echtpaar de opstandige tiener Lizzy en haar jongere broertje en zusje in huis. Nu is het aan Pete en Ellie om de kneepjes van het ouderschap onder de knie te krijgen, en dat blijkt soms moeilijker te zijn dan gedacht.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair