Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) haalt snoeihard uit naar medespeler

Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) haalt snoeihard uit naar medespeler

Niet alleen Negan deelt klappen uit, Morgan kan er ook wat van!

Voormalig kindster en actrice Candace Cameron Bure zei recentelijk iets dat niet iedereen haar in dank afnam. Zo haalde Hilarie Burton naar haar uit, maar haar man, niemand minder dan Jeffrey Dean Morgan, deed hier nog een schepje bovenop.

Cameron liet recentelijk heel wat wenkbrauwen fronsen. De actrice maakte namelijk een bedenkelijke opmerking, toen zij zei dat het belangrijk is dat we weer meer kerstfilms te zien krijgen die het Christendom eer aan doen.

Problemen
Haar reactie werd niet door iedereen geapprecieerd, aangezien ze ook leek uit te halen naar de LGBTQ-gemeenschap met de volgende reactie: "Ik denk dat de echte Amerikaanse families ervoor zullen zorgen dat het traditionele huwelijk zal blijven bestaan!"

Het duurde niet lang voordat Burton van zich liet horen: "Ik kan me niet herinneren dat Jezus hypocriete mensen zoals Candy leuk vindt. Verdien maar lekker een beetje geld bij schat. Blijf maar lekker op je veroordeelde golf zitten totdat deze je bij de bank dropt". Bekijk haar volledige tweet hieronder.



Meer
Daar bleef het niet bij. Ook haar man, de geliefde acteur Morgan, voornamelijk bekend van The Walking Dead maar ook van films als Watchmen en P.S. I Love You, haalde ook naar Cameron uit. Hij hield niet bepaald een blad voor de mond.

Zo schrijft hij op sociale media: "Hoe heb ik dit kunnen missen? Wie de f*ck is dit? Hey Hil? Jij bent wel super gaaf. We mogen onszelf gelukkig met jou prijzen". Een kort berichtje volgde: "'Make your money honey', lol. Dit bedenkt ze terwijl ze eten maakt voor de kinderen en ze doet het lachend. Mijn vrouw komt voor zichzelf op en weet wat timing is!" Bekijk zijn berichten hieronder.



NieuwsFilm

meest populair