3 zenuwslopende thrillers die nu op Netflix staan

Veel spanning en sensatie op streaming.

Zoe van Leeuwen 26 november 2022 06:00 in Netflix
Op Netflix vind je flink wat uiteenlopende films. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie thrillers zijn best leuk voor een avondje vermaak, en op hun eigen manier spannend. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Primal Fear

Regie: Gregory Hoblit | Hoofdrollen: Richard Gere, Edward Norton, Frances McDormand | Kijk nuMartin Vail is een succesvolle advocaat uit Chicago. Hij neemt de verdediging van een koorknaap op zich die ervan wordt beschuldigd de aartsbisschop vermoord te hebben. Vail is ervan ondanks de overweldigende bewijzen van overtuigd dat zijn cliënt onschuldig is, maar het wordt een moeilijke zaak.

Schone Handen

Regie: Tjebbo Penning | Hoofdrollen: Jeroen van Koningsbrugge, Thekla Reuten, Angela Schijf| Kijk nuSylvia en Eddie leiden een goed leven in Amsterdam oud-Zuid. Ze hebben twee kinderen. De rijkdom komt van een bloeiende drugshandel, geleid door Eddie. Een brute politie-inval schudt de boel wakker en dan besluit Sylvia de boel te willen ontvluchten. Maar Eddie zal dat niet toestaan, want ze weet veel te veel.

The Wonder

Regie: Sebastián Lelio| Hoofdrollen: Florence Pugh, Ciarán Hinds, Toby Jones | Kijk nuLib Wright is een Britse verpleegster die in het jaar 1862 een vreemd verhaal te horen krijgt. De jonge Anna zou gedurende maanden vasten en toch in goede gezondheid verkeren. Is zij een mirakel of is er iets sinisters aan de hand? Lib neemt de zorg over Anna op zich.

NieuwsFilm