Emily Ratajkowski verklapt in laag uitgesneden jurkje: "Ik wil meerdere mannen daten"

Emily Ratajkowski verklapt in laag uitgesneden jurkje: "Ik wil meerdere mannen daten"

Het wereldberoemde model deelde het onderstaande videootje op haar TikTok-pagina.

Het wereldberoemde model Emily Ratajkowski zette eerder dit jaar een punt achter haar huwelijk met Sebastian Bear-McClard. Sindsdien doen er de nodige geruchten de ronde dat ze alweer een nieuw vriendje heeft, maar gaat het hier om een of meerdere personen?

Ratajkowski, eveneens actrice en o.a. bekend van Gone Girl, wordt de laatste maanden gelinkt aan de nodige bekendheden. Zo zou ze aan het daten zijn geslagen met niemand minder dan Brad Pitt. Ook werd ze gespot met DJ Oriazo Rispo, maar gisteren kwam er weer een artikel langs op FilmTotaal waarin stond dat ze een relatie zou hebben met Pete Davidson.

Reactie
Natuurlijk is Ratajkowski een grote naam, waardoor ze altijd in de spotlights staan, maar dit zijn wel erg veel berichten over verschillende mannen. Nu reageert ze er zelf op, met het onderstaande videootje. Zo horen we haar zeggen: "Ik zou meerdere mannen daten, maar ook met vrouwen uitgaan. Iedereen ziet er op zijn eigen interessante manier goed uit".

@emrata

♬ original sound - HBO


Relatie 'status'
Het is vooralsnog onduidelijk wat ze hier precies mee bedoelt. Misschien dat ze op deze manier 'uithaalt' naar de media, die maar niet weten wat zij nu precies wil. Sommige mensen denken echter dat Ratajkowski gewoon meerdere mensen tegelijkertijd wil zien, zonder zich meteen 'vast te leggen'.

Eerder liet zij dan ook al weten niet direct interesse te hebben in een nieuwe, vaste relatie: "Ik geniet echt van het vrijgezellenleven. Voor de eerste keer in mijn leven ben ik eens single, en hoef ik mee geen zorgen te maken of ik er goed uit zie voor mijn partner en wat hij van me denkt".

NieuwsFilm

meest populair