Sydney Sweeney in prachtige afgeklede jurk op Insta-foto

De 'Euphoria'-actrice maakt indruk met deze geweldige look.

Sydney Sweeney heeft donderdag indruk weten te maken met haar geweldige look op de rode loper van de GQ Men of the Year Awards in Madrid. Ook op Instagram krijgt de Euphoria-actrice niets dan complimenten.

Celebrities wonen de ene naar de andere awardshow bij en daarbij willen zij uitpakken met hun look. Je kunt als beroemdheid natuurlijk niet in een simpele C&A-outfit op de rode loper verschijnen.

Stralend in groen
Voor dit event droeg Sweeney een schitterende limegroene jurk met simpele, doch krachtige make-up. Haar look spreekt echt aan en kreeg dan ook veel aandacht. Wat opvalt is dat Sweeney nu bruin haar is. Normaal zijn haar manen blond.

De actrice heeft ook een aantal kiekjes van haar look gedeeld op Instagram. In de reacties krijgt ze veel complimentjes. "Je ziet er echt geweldig uit in die jurk", schrijft een enthousiaste fan bijvoorbeeld.



Kort maar krachtig
Volgens Sweeney was het maar een kort bezoek. De actrice blijkt slechts twaalf uur in Spanje te hebben doorgebracht en moest daarna direct door. De Hollywoodster belooft dat ze snel terug wil keren voor een langer bezoek.

NieuwsFilm

meest populair