Leeftijd Harrison Ford heeft impact op verhaal 'Indiana Jones 5'

Leeftijd Harrison Ford heeft impact op verhaal 'Indiana Jones 5'

De regisseur paste het script aan.

Dit jaar werd acteur Harrison Ford alweer 80 jaar oud en dat is uiteraard behoorlijk op leeftijd, zeg maar oud. Toch zien we Ford in nog heel wat films en zo zal hij midden volgend jaar te zien zijn in Indiana Jones 5, als een "oude Indy".

"Het werd heel belangrijk voor me om erachter te komen hoe ik dit een film kon laten zijn over een held bij zonsondergang," vertelde regisseur James Mangold tegenover Empire Magazine.

"De issues die ik naar voren bracht over Indy's leeftijd waren dacht ik niet dingen die aan de orde kwamen in het materiaal dat op dat moment werd ontwikkeld," vervolgde de regisseur.

Alleen grappen over de oude Indy
"Er waren grappen over 'oud', maar het verhaal zelf ging er niet over. Voor mij, wat je grootste nadeel ook is, je moet daar recht op af vliegen. Als je probeert te doen alsof het er niet is, krijg je het daarna heel zwaar."

Ford heeft tijdens de opnames een armblessure opgelopen en zei dat de opnames geen makkie waren. Naar verwachting zien we ook een met CGI verjongde Ford als Indiana Jones.

Vanaf eind juni is Indiana Jones 5 te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair