Vrijgezelle Olivia Wilde is uitdagend mooi in tule

Vrijgezelle Olivia Wilde is uitdagend mooi in tule

Meest begeerde single

De zwoele en elegante Olivia Wilde verscheen afgelopen weekend in een wolk van tule op het Governor's Award Gala in Los Angeles. De 38-jarige actrice en regisseuse van de veelbesproken Don't worry darling zag er uitdagend mooi uit in haar baljurk.

De single lady droeg haar haren half opgestoken en hield haar make-up ingetogen, waardoor al het zwart met wit tule van haar jurk van het merk Erdem prachtig uitkwam. Ze maakte het geheel af met zwarte schoenen en zwarte handschoenen van tule. Ze leek een prinses op zoek naar haar prins, alhoewel Olivia Wilde een ongelooflijk onafhankelijke vrouw is.

On hold
Van het weekend hoorde de media dat Olivia Wilde en zanger/acteur Harry Styles hun relatie op 'on hold' hebben gezet. Beiden zijn zo druk met hun carrière, en Olivia heeft jonge kinderen uit een eerdere relatie, dat dat voorlopig beter lijkt. Beide sterren zijn dus op dit moment een van de meest begeerde vrijgezellen ter wereld.

Bij het event waren ook Jennifer Lawrence, Cate Blanchett en Florence Pugh aanwezig, waarbij Michael J. Fox een bijzondere award in ontvangst mocht nemen voor de inzet voor zijn goede doelen.

Het artikel met foto's en filmpjes in de Daily Mail staat hier.

NieuwsFilm

meest populair