Ook Jamie Foxx duikt in de meest nieuwe en populaire racketsport

Ook Jamie Foxx duikt in de meest nieuwe en populaire racketsport

Hij onthult zijn nieuwe en vermoeiende hobby

Jamie Foxx vertelde van de week in een interview met TMZ hier dat hij graag wil naar een tijd waarin alles minder gecompliceerd is, zoals de jaren 2000 voor hem vroeger waren. De acteur uit Spider-Man: No way home wil dat mensen weer plezier hebben, lekker dansen en vriendelijk zijn. De sfeer van nu vindt hij grimmig.

Jamie Foxx voegt de daad bij het woord, want op Instagram onthult hij hieronder zijn nieuwe en vermoeiende hobby: pickleball. Naast acteren, produceren, zingen en presenteren is deze multitalent namelijk ook ondernemer. Zijn nieuwe onderneming 'The Best Paddle' richt zich op de nieuwe, populaire racketsport.



Presenteren
Vorige week nam Jamie Foxx zijn pickleball-tas mee naar de uitzending van 'TNF in the shop' van LeBron James, zoals het filmpje op Instagram hieronder laat zien. Ze zouden samen met anderen een football game verslaan. Volgens de Milwaukie Journal hier vertelde Jamie Foxx alleen zo onderhoudend over zijn eigen football-avonturen, dat mensen vergaten dat er een football-wedstrijd gaande was.

Jamie Foxx speelde namelijk een atleet in het football-drama Any Given Sunday van Oliver Stone en vertelde smakelijk hoe hij destijds de rol voor een quarterback kreeg. Natuurlijk kon hij het niet laten om wat op te scheppen over zijn eigen football-talenten op high school.



NieuwsFilm

meest populair