Gerucht: Er komt een 'slechte Superman' naar het Marvel Cinematic Universe

Gerucht: Er komt een 'slechte Superman' naar het Marvel Cinematic Universe

De Thunderbolts komen voor een zware missie te staan.

Marvel zou voor Thunderbolts, een aankomende film over een groep anti-helden (denk aan de Suicide Squad), op zoek zijn naar een geschikte acteur om een 'slechte Superman' neer te zetten. Volgens een nieuw gerucht, dat is gedeeld door meerdere primeurtjesjager, heeft de studio al een aantal grote namen op het oog.

Bekijk de afbeelding
De grote tegenstander van de Thunderbolts zou Sentry of Hyperion worden. Beide personages worden vaak vergeleken met Superman. Sentry is een soort onvolmaakte versie van de DC-held en heeft ook een tweede kant: die van de levensgevaarlijke superschurk Void.

Hyperion is de 'Superman' van de Squadron Supreme; een groep die moet gezien worden als satire op de Justice League van DC. In de film zou hij bijvoorbeeld gehersenspoeld kunnen zijn.

Mocht dit gerucht waar zijn, dan staan de Thunderbolts voor een flinke uitdaging. Vrijwel alle leden hebben geen extreme superkrachten, zoals magie of telepathie, en zijn vooral erg sterk qua lichaamskracht.

Topacteurs
De studio zou op zoek zijn naar een acteur van tussen de 30 en 50 jaar oud. Namen die worden genoemd zijn die van Ryan Gosling (The Gray Man, La La Land) en Alexander Skarsgård (The Northman, The Legend of Tarzan).

De bekende groep anti-helden zal in de film bestaan uit Yelena Belova (Florence Pugh), Bucky Barnes (Sebastian Stan), Red Guardian (David Harbour), Taskmaster (Olga Kurylenko), US Agent (Wyatt Russell) en Ghost (Hannah John-Kamen). Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfuss) heeft de leiding over het team.

NieuwsFilm

meest populair