Zoe Kravitz (The Batman) is ook een prachtig model bewijzen deze foto's

Zoe Kravitz (The Batman) is ook een prachtig model bewijzen deze foto's

Zoë Kravitz is de 'superhero of the year' en heeft dus iets te vieren.

Zoë Kravitz is sinds enkele jaren een grote naam geworden in Hollywood. Zo wist ze de nodige grote rollen te bemachtigen, maar werkt ze ook vaak genoeg als model. Dat wordt ook wel weer duidelijk met het onderstaande kiekje.

Kravitz wist in 2015 een belangrijke rol te bemachtigen in het actiespektakel Mad Max: Fury Road. Sindsdien heeft de actrice de rollen voor het uitzoeken. Zo is ze o.a. te zien in de Fantastic Beasts-franchise en als de nieuwe Catwoman in The Batman. Acteren is echter niet het enige dat zij doet.

Modellenwerk
De 33-jarige Kravitz, dochter van actrice Lisa Bonet et zanger/acteur Lenny Kravitz, is ook een geliefd model. Menig topmerk wil met haar samenwerken. Het komt dan ook wel vaker voor dat de actrice op de voorkant staat van een magazine of in een reclamespotje voorkomt, zoals dat nu weer het geval is met GQ.

Op Instagram heeft Kravitz namelijk ook behoorlijk wat volgers. Niet zo heel gek dus, dat zij graag foto's en filmpjes deelt met haar 8,3 miljoen volgers. GQ riep de actrice enkele dagen geleden uit als 'superhero of the year', waardoor ze opnieuw op een voorkant mocht pronken. Deze is hieronder te zien.



Nog een foto
Zoë wilde het zelf ook vieren en deelde de onderstaande foto zelf, waarin ze volledig in het zwart te zien is. Niet heel erg vreemd, aangezien ze won dankzij haar Catwoman-rol, een superheldenpersonage dat altijd zwart gekleed is. Catwoman gaat echter wel vaak voor een volledige outfit. Kravitz kiest deze keer voor een laag uitgesneden vestje. Bekijk haar foto hieronder.



NieuwsFilm

meest populair