Prachtige blik op de fantasierijke en sterk onthaalde 'The Fabelmans' van Steven Spielberg

Het lijkt erop dat we weer op een topper van de legendarische regisseur krijgen te zien.

Wouter Drummen 22 november 2022 13:28 in Algemeen
Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de nieuwe film van Steven Spielberg, genaamd The Fabelmans. Deze is namelijk gigantisch goed onthaald. Als je zelf nog niet overtuigd bent, bekijk dan de nieuwe indrukwekkende beelden hieronder!

The Fabelmans is tot nu toe warm onthaald. Ondanks het feit dat Spielberg al héél wat pareltjes heeft gemaakt, scoort zijn nieuwe film zo goed op Rotten Tomatoes dat hij op dit moment in de top 10 beste films van de legendarische regisseurs staat.

Verhaal
De film dient als een soort van autobiografie van Spielbergs leven. Het verhaal volgt de kleine Sammy Fabelman. Hij groeit op in Arizona na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Al snel komt het jongetje erachter dat hij een grote passie heeft voor cinema en films wil gaan maken.

Zijn moeder, een bedreven pianiste, steunt hem hierin. Het is echter een ander verhaal voor zijn vader, de informaticus, die het enkel en alleen ziet als een hobby waar niet zo veel aandacht aan besteed zou moeten worden. Deze familiedynamiek leidt uiteindelijk tot spanningen die doorsijpelen in de audiovisuele creaties van Sammy.

Beelden
We zullen helaas nog even moeten wachten op The Fabelmans, aangezien de film pas in februari 2023 in de bioscopen zal draaien. Gelukkig worden we tot die tijd wel getrakteerd op nieuw beeldmateriaal en nu is het weer raak.

In het onderstaande videootje zien we behoorlijk wat indrukwekkende scènes. Ook horen we Spielberg over zijn film praten, net zoals de hoofdrolspelers Paul Dano, Michelle Williams, Seth Rogen en Gabriel LaBelle.NieuwsFilm