De grootste blockbuster aller tijden verschijnt gelukkig (weer) op Disney+

'Avatar' wederom op de streamingdienst.

Wouter Drummen 22 november 2022 20:30 in Algemeen
Miljoenen filmfanaten kunnen niet wachten op het Avatar-vervolg The Way of Water. Niet zo heel gek dus, dat het eerste deel opnieuw werd uitgebracht in de bioscopen en van Disney+ verdween. Nu keert de blockbuster weer terug op de streamingdienst van het 'Huis van de Muis'.

Enkele maanden geleden werd Avatar, de succesvolste box-office film aller tijden, van Disney+ gehaald. Toen Disney Fox kocht, namen zij de rechten van de James Cameron-blockbuster over. Hiermee kunnen ze natuurlijk goed scoren op hun streamingdienst en dat gaan ze nu opnieuw doen, een maand voordat de sequel verschijnt.

Kassa!
Natuurlijk zijn de films van Cameron peperduur en ook was de overname van Fox niet bepaald goedkoop, Disney zal deze komende weken flink gaan scoren. De eerste tickets voor The Way of Water zijn nu al online te koop en gaan als warme broodjes over de toonbank.

Daar blijft het natuurlijk niet bij. Na het tweede deel zullen er nog de nodige andere vervolgen verschijnen. 20th Century en Disney willen vanaf nu elke 2 jaar een Avatar-film uitbrengen. De bedoeling is dat het laatste deel, Avatar 5, in 2028 te zien zal zijn.

Mocht je dus nog even Avatar willen kijken voor The Way of Water, dat kan dan nu wederom op Disney.

NieuwsFilm