Leonardo DiCaprio lijkt niet meer single: wéér gespot met dit topmodel

En de leeftijdsverschil-vloek lijkt ook gebroken!

FilmTotaal 23 november 2022 06:00 in Celebrity
Leonardo DiCaprio is in de ogen van velen de beste acteur vandaag de dag (Christian Bale weet hier alles van...) Niet zo heel gek dus, dat hij altijd in de spotlights staat. Zijn relatiestatus kan hij dan ook niet echt goed geheim houden. Hij mag dan nog wel niet zo heel lang single zijn, het lijkt er telkens meer op dat hij alweer een nieuwe partner heeft.

Jarenlang had de met een Oscar bekroonde acteur een relatie met de bloedmooie Camila Morrone, eveneens een actrice maar ook een geliefd model. DiCaprio gaat er echter altijd vandoor zodra zijn vriendin 25 is. Dat was niet alleen het geval voor Morrone, maar ook voor Bar Refaeli en Nina Agdal. Al zijn andere exen waren zelfs jonger.

Nu niet meer
De ban lijkt echter gebroken. The Departed-acteur is namelijk al meerdere keren gespot met het wereldberoemde model Gigi Hadid. Nu was het weer raak. Deze keer gingen de twee sterren naar een bekend restaurant in New York. Ze vertrokken ook weer samen. Page Six wist foto's te bemachtigen. Deze zijn hier te zien.

Hoewel Hadid toch alweer 28 jaar oud is en het verschil 'maar' 21 jaar is, lijkt DiCaprio hier nu ineens wat minder moeite mee te hebben. Hier werden altijd grapjes over gemaakt, zoals Ricky Gervais dat ook al deed bij de Golden Globes, enkele jaren geleden. Dat fragment kan je hieronder terug zien.Bron
Een bron, die niet bij naam genoemd wil worden maar het kersverse paar goed kent, laat zich erover uit: "Het gaat heel goed tussen de twee. Ze vinden elkaar heel leuk en brengen veel tijd met elkaar door".

NieuwsFilm