Dit toptalent voelt zich vereert om in 'Dune: Part Two' te spelen

Dit toptalent voelt zich vereert om in 'Dune: Part Two' te spelen

De acteur speelt een nieuwe vijand in het geanticipeerde vervolg..

Austin Butler heeft zichzelf dit jaar op de kaart gezet met zijn performance als Elvis Presley in Elvis en is komend jaar te zien als Feyd-Rautha Harkonnen in Dune: Part Two. In een nieuw interview met Variety vertelt de acteur dat het een eer is om deze rol te mogen spelen.

Butler had het volgende te zeggen over zijn betrokkenheid bij de film: "Ik vond de eerste film zo goed. Het was een filmisch meesterwerk, dus het idee om deel uit te maken van die wereld is gewoon ongelooflijk opwindend en Denis [Villeneuve] is een van mijn favoriete filmmakers en gewoon een geweldig mens. Hij is zo aardig en ik ben een fan van alle acteurs in de film, dus ik voelde me echt vereerd."

Feyd-Rautha
Butler gaat het personage Feyd-Rautha Harkonnen spelen in het vervolg. Het personage werd in de David Lynch versie van Dune uit de jaren 80 gespeeld door Sting en is het neefje van de beruchte Baron Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård).

Zonder verdere details weg te geven van het boek, kun je verwachten dat Paul Atreides (Timothee Chalamet) het direct op gaat nemen tegen Feyd-Rautha. Dat beloofd een spannend gevecht te worden.

De productie van Dune: Part Two is al een aantal maanden geleden gestart met nieuwe castleden Florence Pugh, Christopher Walken en Léa Seydoux. De film is vanaf 3 november 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair