Deze 3 splinternieuwe series hebben Netflix helemaal veroverd

Een verbijsterend mysterie op zee, de terugkeer van de knoknon en een hilarisch documentaire over Pepsi en straaljagers.

Mitchell van Vuren 24 november 2022 10:19 in Featured
Netflix maakt er weer een mooie week van met 3 vette series, die zij net online hebben gezet! De recensenten van SerieTotaal hebben weer hun kritisch licht op de series latens schijnen, dus ontdek snel of je het me ze eens bent!

1899 | Netflix
Recensent Dieuwertje Deutekom vond deze nieuwe serie van de makers van Dark maar chaotisch. Het mysterie op open zee in het jaar 1899 probeert het wel erg goed, maar slaat vaak de plank mis. Het resultaat: 2 sterren.

Ze beargumenteerde: "Het mysterie wordt echter niet op spannende wijze beetje bij beetje ontrafeld, maar nogal lomp aan de kijker opgedrongen. In het fantasygenre kun je natuurlijk je eigen wereld creëren, maar als de kijker zich niet in die wereld kan inleven, wat is dan het nut?"

Lees de volledige recensie.

'Warrior Nun' seizoen 2 | Netflix
Het verhaal van 'warrior nun' Ava gaat verder in het tweede seizoen met voldoende mooie plaatjes, sterke vechtscènes en een goede dosis humor. Terence Shea beloonde de serie dan ook met 4 sterren.

Hij vond: "'Warrior Nun' is een erg vermakelijke serie en beter dan sommige Netflix-series die van de streamingdienst veel meer promotie krijgen. Het is het type serie dat je moet opvallen terwijl je door het aanbod rommelt en dan moet je er ook maar net zin in hebben. Mocht dat zo zijn, dan krijg je een goed eerste seizoen en een nog beter tweede seizoen, waarin de reeds bekende personages zich verder ontwikkelen en het verhaal meer bingewaardig is."

Lees de volledige recensie.

Pepsi, Where's My Jet | Netflix
Dit verhaal hoe een Amerikaanse student het miljoenenbedrijf Pepsi te kakken heeft gezet behoort ondertussen tot de lokale legendes van het land. Deze gevatte documentaire vertelt het verhaal uitmuntend opnieuw volgens Naomi Klees. Daardoor kon de serie rekenen op 4 sterren.

Ze vertelde: "In 'Pepsi, Where's My Jet?' zijn we getuige van het meest hilarische conflict in de zogenaamde Cola-oorlog. Yep, only in America."

Lees de volledige recensie.

NieuwsFilm