Opvallend: deze zangeres uit 'The Voice' stopt van alles in haar mond

Met een goede reden proeft ze van alles.

Vera 24 november 2022 16:34 in Celebrity
Zangeres, schrijfster en producente Meghan Trainor stopt werkelijk van alles in haar mond - met een goede reden. De 28-jarige stemactrice in de film Smurfs The Lost Village en Playmobil: The Movie was laatst in Disneyland en besloot daar allerlei snacks te proeven die zij nooit eerder heeft geproefd.

Het jurylid uit The Voice UK deelde haar ervaring op TikTok en het is een alleraardigst filmpje geworden! De rode Minnie Mouse sweater staat haar overigens fantastisch, net als het Disneyland-petje. Zij is duidelijk even toerist in het attractiepark en geniet van haar dag.

Lekker proeven
Fijn dat zij laat zien dat je als ster ook gewoon dagen kunt hebben, waar je lekker geniet van snacks zonder je druk te maken om je gewicht. Meghan Trainor proeft eerst een cinnamon wetzel pretzel en straalt meteen. "Het is het beste wat ik ooit in mijn mond heb gehad," zegt de zangeres van 'All about that bass' blij en geeft de pretzel dan ook 11 punten van de 10.

Daarna proeft zij Disneyland-popcorn en is blij verrast, want in een pretpark verwacht zij geen fantastische popcorn. Meteen zegt Meghan na een hapje: "Een 10/10. Dit is echt de beste popcorn ooit."

Als derde en laatste probeert zij een pumpkin churro met cream cheese. Maar het blijkt niet echt haar ding. Wat teleurgesteld geeft zij de snack een 6 uit 10. "Niet slecht," zegt ze en schrijft: "Haat mij niet voor de laatste snack."

Het filmpje staat op TikTok en hieronder.

@meghantrainor DON'T HATE ME FOR THE LAST ONE 🫣😂 #disneyland ♬ Rating - astuanta


NieuwsFilm