Dit is de prachtige vrouw van acteur Joe Manganiello

En misschien wel bekender dan hij is

Vera 25 november 2022 00:39 in Celebrity
"Zeven jaren geleden ... Ik hou van jou," schrijft Joe Manganiello op zijn Instagram. Bij het bericht hieronder plaatste de acteur uit The Batman foto's van hun schitterende bruiloft in 2015. Hij draagt een donker pak en ziet er ongelooflijk knap en gelukkig uit.

De prachtige vrouw van Joe is te zien in een lange, witte bruidsjapon met veel kant en een lange sleep. Ze draagt haar lange haren los met een haarspeld in. Hun omgeving lijkt een sprookje met een zaal vol roze rozen en een andere met bomen met witte bloesem en witte rozen.Twee bekenden
De 45-jarige Amerikaan Joe Manganiello is acteur, stemacteur, producer, stuntman en schrijver en verschijnt al jaren in films als Zack Snyder's Justice League, Magic Mike en Spider-Man. Toch is zijn vrouw misschien wel bekender dan de stoere man. Zijn prachtige echtgenote is niemand minder dan Sofia Vergara.

De Colombiaanse actrice, stemactrice en fotomodel staat bekend om haar prachtige looks en levendige humor. Ook deze 50-jarige komt al jaren in tv-shows en films voorbij, zoals Bent. Voor haar personage in de serie Modern Family werd zij jaren genomineerd voor Emmy's en Golden Globes.

Net als Joe laat Sofia haar trouwdag niet aan haar voorbij gaan en post prachtige plaatjes en filmpjes van hun bijzondere gebeurtenis hieronder. Het was in elk geval gezellig!NieuwsFilm