Deze duistere en epische actiefilm is Netflix aan het veroveren

Medieval nu in de Netflix Top 10.

Bram de Groot 24 november 2022 22:30 in Algemeen
De Netflix Top 10 wordt op dit moment aangevoerd door de fantasyfilm Slumberland met onder meer Jason Momoa. De lijst wordt uiteraard ook aangevuld met nieuwe releases op de streamer. Op de vijfde plaats staat nu de film Medieval.

Medieval alias Jan Zizka uit 2022 is een historische actiefilm uit Tsjechië en werd geregisseerd Petr Jákl. Er zijn rollen voor (grote) namen als Michael Caine, Ben Foster, Matthew Goode, Til Schweiger, Roland Møller, William Moseley en Karel Roden.

De ontvangst is wat wisselend met 41 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Het publiek lijkt met 71 procent als Audience Score een stuk positiever. FilmTotaal-recensent Terence Shea gaf de film een redelijke 2,5 ster.

Medieval nu op Netflix
In Medieval neemt een rechtschapen huurlingenleider zijn lot in eigen hand als hij de strijd aangaat met de legers van de Duitse Orde en het Heilige Roomse Rijk.

Heb je zin om de duistere en epische actiefilm op Netflix te gaan kijken, dan vind je de film nu hier op de grote streamingdienst.NieuwsFilm