Werkelijk epische oorlog in nieuwe beelden 'Avatar: The Way of Water'

James Cameron levert ongetwijfeld weer een geweldige blockbuster af.

Jeffrey Kouters 25 november 2022 14:11 in Video
Er is een nieuwe trailer verschenen voor Avatar: The Way of Water. Daarin staan beelden centraal van een werkelijk epische oorlog op en onder de schitterende wateren van Pandora.

In The Way of Water worden de Na'vi opgejaagd met groot militair geschut door de Resource Development Administration, de aardse organisatie die Pandora probeert te koloniseren. Om hun thuis en planeet te beschermen, moeten de Na'vi in actie komen en het gevecht aangaan.Over deze film
In The Way of Water voegen Jake (Sam Worthington), Neytiri (Zoe Saldaña) en hun kinderen zich bij een zeeclan van het Na'vi-volk op Pandora. We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

Deze tweede Avatar-film is wederom geregisseerd door James Cameron. Hij heeft jarenlang gewerkt aan dit nieuwe passieproject en speciale technologieën moeten ontwikkelen om de onderwaterwereld van Pandora tot leven te kunnen brengen.

The Way of Water draait vanaf 14 december in de bioscopen!

NieuwsFilm