Zien en horen: Kevin Bacon is naast acteur ook muzikant

Hij onthult zijn 'Happy Place' aan de wereld

Vera 25 november 2022 14:31 in Celebrity
Topacteur Kevin Bacon onthult zijn 'Happy Place' aan de wereld. En dat is niet zomaar. De ster die voor altijd aan de iconische film Footloose verbonden zal zijn, weet hoe belangrijk het is een plek te hebben waar je je echt thuis voelt en bij kunt komen.

Kevin Bacon speelt overigens ook in de nieuwe film The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Tussen zijn filmprojecten door laat de ster steeds meer op Instagram zien, dat hij de drukte ontvlucht zodra het kan. De 64-jarige laadt graag op in alle stilte en luistert dan muziek of maakt muziek. Vaak pakt hij zijn gitaar op en zingt dan een stukje voor de dieren op zijn boerderij, zoals hieronder in zijn filmpje. Naast acteur kan hij ook rustig muzikant zijn.Happy place
Op zijn gemak zit hij bij een stal met zijn geit Hocus en zegt: "Ik kan niet zo goed fluiten, maar fluit gerust mee als je wilt." Vervolgens fluit en zingt hij een stukje uit 'I ain't worried' van One Republic. Zijn geit is ongelooflijk aanhankelijk en blijft gezellig naast hem staan. Aan het eind vraagt Hocus om een knuffel.

De reacties bij zijn bericht laten duidelijk zien, dat mensen heel blij worden van zijn filmpjes. Het regent bedankjes en begrip. Zo plaatst de grote site The Dodo allemaal hartjes en schrijft een ander: "Dank u wel meneer Bacon, blijf fluiten, zingen en dansen." Weer een ander schrijft: "Deze 'Kevin speelt gitaar en vermaakt zijn geit video' had ik net even nodig, dank u wel."

Met zijn dochter, Sosie Bacon, maakt hij ook muziek. Het is een hobby en helpt ontspannen. Beide sterren 'jammen' hieronder hun versie van 'Anti-hero' van Taylor Swift. En zoals Kevin schrijft: "Ik denk wel dat ik wat kan vertellen over het zijn van een anti-held. Wij zijn het probleem."NieuwsFilm