Reusachtige trol ontwaakt op nieuwe beelden van aankomende monsterfilm van Netflix

Vanaf volgende week maakt dit monster Netflix onveilig.

Jeffrey Kouters 26 november 2022 14:12 in Algemeen
Netflix komt volgende week met een nieuwe monsterfilm: Troll. Hierin wordt Noorwegen bedreigd door een reusachtige trol die alles op zijn pad vernietigt. Nu heeft de streamingdienst twee nieuwe afbeeldingen van het woedende schepsel gedeeld.

De ellende in Troll begint wanneer een ontploffing in de bergen de eeuwenoude trol doet ontwaken. Het wezen is woedend en koerst recht op Oslo af en dat heeft natuurlijk rampzalige gevolgen. Aan een dappere paleontoloog om het gevaarte zo snel mogelijk te stoppen.

Ter promotie van de film heeft Netflix nu twee nieuwe foto's gedeeld. Hierop is de trol goed te zien. Ja, deze engerd kom je liever niet tegen...

Over Troll
Deze veelbelovende actiefilm is gemaakt door de Noorse regisseur Roar Uthaug. Hij heeft eerder onder meer de videogameverfilming Tomb Raider (2018) afgeleverd met Alicia Vikander.

De belangrijkste rollen worden vertolkt door Ine Marie Wilmann (Sonja: The White Swan), Mads Sjøgård Pettersen (Eddie the Eagle) en Gard B. Eidsvold (Out Stealing Horses).Troll is vanaf 1 december beschikbaar op Netflix.

NieuwsFilm