Zoon Arnold Schwarzenegger toont zijn super gespierde lichaam: "Je bent net je vader!"

En die foto's zijn jaloersmakend...

FilmTotaal 26 november 2022 14:15 in Celebrity
Joseph Baena, de zoon van Arnold Schwarzenegger, heeft op Instagram een aantal jaloersmakende foto's gedeeld van zijn ontzettend gespierde lichaam. De 25-jarige influencer begint echt steeds meer op zijn beroemde vader te lijken.

"Ik heb iets te veel kalkoen op", schrijft Baene bij de foto's, verwijzend naar het gerecht dat traditioneel tijdens Thanksgiving wordt gegeten.

Daar is natuurlijk helemaal niets van te zien, want Schwarzenegger-junior (veel mensen vinden hem als twee druppels water op zijn vader lijken) is een enorme spierbundel.

Benieuwd naar de foto's? Je kunt deze eventueel hier bekijken.

Over deze hunk
Baene is de zoon die Schwarzenegger kreeg met Mildred Patricia Baena, zijn huishoudster. Lange tijd stond Baene bekend als het 'geheime liefdeskind'. Pas in 2011 maakte de Terminator-acteur wereldkundig nog een zoon te hebben.

Vader en zoon hebben pas eigenlijk sinds de laatste jaren een goede band. Baene is net als zijn pa een fanatiek bodybuilder en ambieert ook een carrière in de media. Zo deed hij onlangs mee aan de Amerikaanse versie van het programma Dancing with the Stars.NieuwsFilm