Fantheorie eindelijk bevestigd over Mantis in 'Guardians of the Galaxy Holiday Special'

Fantheorie eindelijk bevestigd over Mantis in 'Guardians of the Galaxy Holiday Special'

Is Mantis stiekem familie van een van de personages?

Guardians of the Galaxy Holiday Special is sinds vrijdag te zien op disney+. Hoewel het bedoeld was als een voorproefje voor de film in fase 5 heeft het een enorme theorie bevestigt over Mantis (Pom Klementieff). Let op, spoilers.

In de film zie je hoe Mantis bezig is met het perfecte cadeau te vinden voor Peter. Later vertelt ze aan Drax dat ze dit wilt omdat ze erachter is gekomen dat Peter haar halfbroer is. Ego, de vader van Peter die je in guardians 2 zag, is dus ook haar vader. Aan het eind van de holiday special vertelt ze het aan peter.

Theorie al eerder bedacht
Voor fans was de theorie al eerder bekend. In Guardians of the Galaxy 2 gaf Ego aan dat hij Mantis ergens op haar planeet had gevonden. Ook werd er kort laten zien dat Ego met veel verschillende vrouwen op verschillende planeten iets begon. Een daarvan leek verdacht veel op Mantis.

Op sociale media gaf actrice Jennifer Sharp aan dat zij in een korte scène de moeder van Mantis speelde. Deze scène is uiteindelijk verwijderd. Een aantal dagen voor het uitbrengen van de holiday special bevestigde Marvel dit.

Guardians of the Galaxy Holiday Special is nu te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair