'Stranger Things'-actrice denkt niet langer dat de Aarde plat is

Een leugendetectortest waarbij Millie Bobby Brown zichtbaar nerveus is

Vera 26 november 2022 19:59 in Celebrity
Millie Bobby Brown denkt niet langer dat de Aarde plat is, blijkt uit een leugendetectortest van Vanity Fair. Ook al heeft de actrice uit Enola Holmes 2 die aflopende lijn in een vliegtuig nog niet gezien - en ja, ze kent de satellietbeelden.

Dat de aarde plat is, vertelde de nu 18-jarige ster toen zij 14 jaar oud was bij een TikTok Live. Ze geloofde in een mogelijke conspiracy theory en haar mening ging viraal. De 18-jarige actrice is zichtbaar nerveus, maar de deskundige bevestigt dat zij niet liegt.

Leugendetectortest
Haar test bij Vanity Fair is overigens hilarisch leuk en behandelt verschillende onderwerpen. Het zijn verschrikkelijke vragen, omdat zij zichzelf en collega's kan beschamen. Maar Millie Bobby Brown is erg geïnteresseerd in de test en redt zich redelijk. Het is immers haar baan om te liegen, want actrices doen steeds alsof.

Haar blikken naar de deskundige en de camera vertellen genoeg, als haar wordt gevraagd of zij vindt dat zij een goed Amerikaans accent kan nadoen - en of zij de accenten van andere Britse en Amerikaanse acteurs beoordeelt. Ze wil geen namen noemen en probeert zich er uit te redden, maar dat lukt niet goed.

Ongemakkelijke vergelijkingen
Ze redt zich uit de ongemakkelijke vergelijkingen van Henry Cavill en andere acteurs die Sherlock Holmes spelen. Ze redt zich uit het feit dat zij dus moet toegeven dat David Arbour in Stranger Things minder goed is in speuren.

Ze vindt het jammer dat mensen dagelijks Eleven grapjes maken, maar liegt dat het vreselijke kapsel van Noah Schnapp hem goed staat. Ze is het eens met Maya Hawke dat meer mensen dood hadden moeten gaan in seizoen 4, maar zakt hopeloos bij de vraag wie er dood had moeten gaan. En ... ze bekent dat Finn Wolfhard waardeloos zoent.

Als haar gevraagd wordt of het haar spijt, dat zij niet was aangenomen voor Game of Thrones liegt zij niet. Er volgen meer vragen en ongemakkelijke antwoorden. Het artikel van Vanity Fair staat hier en die vreselijke leugentest waarbij Millie Bobby Brown heerlijk giechelt, proest, stil valt en gespannen is, staat hieronder en op YouTube.NieuwsFilm