Overleden Marvel-personage keert op verrassende manier terug

Overleden Marvel-personage keert op verrassende manier terug

Is Yondu toch niet dood?

Sinds vrijdag is Guardians of the Galaxy Holiday Special te zien op Disney+. Marvel had er al een beetje naar gehint, maar het is nu toch echt uitgekomen. Michael Rooker's Yondu is ook te zien in de korte film, Maar was hij niet dood gegaan is Guardians of the Galaxy 2? Let op, spoilers.

Helaas is Yondu alleen geanimeerd te zien aan het begin en eind van de film. Deze stukjes speelde zich kort af nadat Peter Quill werd meegenomen van de aarde. Hierdoor was het dus mogelijk om het personage voor even terug te brengen.

Is yondu toch niet dood?
Marvel geeft aan dat Yondu echt dood is en niet zal terugkeren naar het MCU. Alleen met een flashback of een eigen film is het mogelijk om hem terug te brengen, wat bij de Holiday Special dus het geval was. In 2020 gaf Rooker nog aan altijd terug te willen keren als Yondu:

"Geen idee hoe ze het zouden doen, maar ik zou altijd willen terugkeren. Ik hou van het personage. En met tijdreizen en al dat soort dingen is in het MCU alles mogelijk. Of ze me kunnen betalen is de vraag, heel veel geld hebben ze niet bij Marvel."

Guardians of the Galaxy Holiday Special is nu te zien op Disney+. Hieronder kan je de trailer bekijken.



NieuwsFilm

meest populair