Margot Robbie voelt zich niet altijd serieus genomen in Hollywood

Margot Robbie voelt zich niet altijd serieus genomen in Hollywood

Dat terwijl ze inmiddels al behoorlijk wat ervaring heeft opgedaan.

Margot Robbie zullen velen kennen als actrice in films als The Wolf of Wall Street of Suicide Squad. Zij is sinds 2014 echter ook filmproducent. Toch wordt dit veelal over het hoofd gezien.

Het is inmiddels wel bekend dat overleven in Hollywood niet altijd gemakkelijk is. Robbie kan daar ongetwijfeld over meepraten.

IJdelheid
Als producent heeft de Australische met films als I, Tonya en Promising Young Woman al verschillende prijzen gewonnen. Dit wordt niet altijd erkend en dat stoort haar erg.

In een interview met Vanity Fair Magazine geeft ze aan: "Mensen richten hun geldvragen altijd aan mijn partners en nooit aan mij. Zo vaak moeten Tom en Josey [haar partners] zeggen: 'Zij is eigenlijk degene aan wie je het moet vragen.'"

Haar productiewerk wordt door mensen in haar omgeving gezien als een soort van ijdelheid. Ze weten echter vaak niet dat zij ook daadwerkelijk veel hier tijd in stopt. Er zijn de laatste jaren een aantal gunstige ontwikkelingen op gang in Hollywood, maar op veel plekken heeft het dus nog een lange weg te gaan.



NieuwsFilm

meest populair