Beeldschone Margot Robbie bijna onherkenbaar op nieuwe foto's

Beeldschone Margot Robbie bijna onherkenbaar op nieuwe foto's

De 'Barbie'-actrice heeft gezellig zondag een kerstboom gekocht.

Margot Robbie (The Suicide Squad, Barbie) is waarschijnlijk druk met het optuigen van haar kerstboom. De Australische actrice heeft dit weekend in ieder geval een boompje gekocht. Op foto's die van haar zijn verschenen is ze alleen nauwelijks herkenbaar.

De kerstdagen komen er weer aan en veel mensen zijn op dit moment bezig met het versieren van hun huis om deze helemaal in de juiste stemming te brengen. Zo ook Margot Robbie. Deze celeb heeft zondag een kerstboom gekocht.

Onherkenbaar
Voor deze gelegenheid droeg Robbie, die er altijd geweldig uitziet, een zwarte Prada-sweater en een zonnebril met donkere glazen. Ook had ze een zwart mondkapje op.

Hierdoor moest je wel even twee keer kijken of te zien of Robbie het echt was. Gelukkig hebben de professionele paparazzi in Los Angeles daar een getraind oog voor. Zij hebben de 32-jarige ster dan ook gewoon op de foto vast weten te leggen.

Robbie was niet alleen. Ze was namelijk gezellig met haar man Tom Ackerley, producent van beroep, op pad. De twee zijn al heel lang samen en sinds 2016 getrouwd.

Benieuwd naar de foto's? Je kunt deze eventueel hier bekijken!



Bekijk de afbeeldingGaby Blaaser
Gaby Blaaser vergeet haar broek aan te trekken

Bekijk de afbeeldingMoïse Trustfull
Moïse Trustfull drinkt met de billen bloot uit een kokosnoot


NieuwsFilm

meest populair