Unieke stap: Videogames worden onderdeel van nieuwe DC-filmuniversum

James Gunn licht alvast een tipje van de sluier op.

James Gunn heeft een tipje van de sluier opgelicht voor de plannen die hij samen met Peter Safran als nieuwe leiders van het DC Universe aan het opstellen is. Volgens de Guardians of the Galaxy-regisseur wordt de franchise groter dan ooit.

Superman, Batman en Wonder Woman hebben met filmmaker James Gunn en producent Peter Safran een nieuwe baas. De komende vier jaar gaan de twee aan de slag voor Warner Bros. Discovery om iets moois van superheldenuniversum van DC te maken.

Veel weten we nog niet over hun precieze plannen. Gunn en Safran werken die op dit moment nog uit en komen daar waarschijnlijk pas over een aantal maanden mee naar buiten.

Televisieseries en videogames
Gunn wil in ieder geval dat meer helden en schurken een eigen televisieserie krijgen om hun verhaallijnen buiten het witte doek uit te bouwen. Dat laat hij aan een fan weten die hem daarnaar vraagt op Twitter.


Het nieuwe DC-universum zal verder niet alleen bestaan uit films en series, maar ook uit animatieseries én videogames. Zeker de toevoeging van videogames is een unieke stap, want deze zijn meestal niet gelinkt aan het overkoepelende verhaal van een franchise.



NieuwsFilm

meest populair