Wat verklapt deze nieuwe 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'-afbeelding?

Wat verklapt deze nieuwe 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'-afbeelding?

Eerste beelden van Miles!

Een gloednieuwe afbeelding van Spider-Man: Across the Spider-Verse toont een eerste beeld van Miles Morales en teast een groeiende scheiding tussen de web-slinger en zijn ouders.

Across the Spider-Verse zal het langverwachte gevolg zijn van de ultra-populaire Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018.

Nieuwe beelden
In de nieuwe afbeelding is Miles Morales te zien terwijl hij wegloopt van zijn ouders. Een deel van het verhaal gaat over Miles die naar Columbia University in New York wil, en dat zijn ouders dat liever niet hebben. De afbeelding zou dus hier mee te maken kunnen hebben.

Bekijk de nieuwe afbeelding hieronder:



Nieuwe universums en animatiestijlen
In de film zullen de helden door verschillende universums reizen. "In de teaser zien we Earth-50101 en Nueva York uit de wereld van Spider-Man 2099," legde Producent Christopher Miller uit.

"Dat is gebaseerd op Syd Mead-achtige illustraties van hoe de toekomst eruit zou kunnen zien. Er is ook de wereld van Gwen, Earth-65. Die is meer in een aquarelstijl gemaakt."

Meer personages
Naast Miles en Gwen zullen er meer varianten verschijnen. Een van de nieuwe varianten is Spider-Man 2099. Ook zal de film onder andere Spider-Woman en Spider-Punk introduceren.

Spider-Man: Across the Spider-Verse zal 2 juni 2023 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair