Chris Pratt met de grond gelijk gemaakt vanwege zijn 'Super Mario Bros'-stem

Behoorlijk veel mensen vinden het echt helemaal niks.

Wouter Drummen 30 november 2022 13:40 in Algemeen
De nieuwe trailer van The Super Mario Bros. Movie staat online. Ondanks het feit dat de trailer er fantastisch uitziet, zijn maar weinig mensen onder de indruk van Chris Pratt als Mario. Dat is ook wel duidelijk te merken aan de onderstaande reacties.

Enige tijd geleden verscheen de eerste trailer, waarin Pratt nauwelijks te horen is. Toch was er al enorm veel kritiek, aangezien de acteur helemaal niet klinkt zoals de iconische Mario. Acteur Khary Peyton, eveneens in de film te horen, nam het toen nog voor zijn collega en vriend op.

Niet veel beter
Peyton kan Pratts stem en werk voor de film juist wel appreciëren, aangezien hij er zijn 'eigen ding' van heeft gemaakt. De nodige Mario-liefhebbers zijn echter verre van overtuigd. Zij hadden maar wat graag Charles Martinet als Mario gehoord. Hij sprak het personage in voor meer dan 150 projecten, maar studio Universal wilde toch liever gaan voor Pratt.

Dit wordt ze niet in dank afgenomen. Bekijk enkele reacties op de nieuwe trailer hieronder.

In april 2023 komen we erachter of Pratt het toch beter doet dan veel mensen verwachten. Voor die tijd zullen we zeker nog genoeg erover te horen en te zien krijgen, zoals deze mooie poster, die nu ook op sociale media te vinden is.NieuwsFilm