'Wolf of Wall Street'-acteur Jonah Hill gaat van naam veranderen

'Wolf of Wall Street'-acteur Jonah Hill gaat van naam veranderen

Althans, hij wil de achternaam 'droppen' die hij toch niet gebruikt.

Jonah Hill gaat van naam veranderen, maar wij zullen hier niet echt zo veel van gaan merken. De acteur wil namelijk van de achternaam van zijn vader af, aangezien hij altijd alleen maar de achternaam van zijn moeder heeft gebruikt. Dit wordt nu zelfs officieel.

Wij kennen de acteur allemaal als Jonah Hill, maar zijn echte volledige naam is Jonah Hill Feldstein. Toch wil hij nu van Feldstein af, aangezien hij enkel en alleen Hill gebruikt en ook iedereen hem zo noemt.

Niet exceptioneel
Dit gebeurt wel vaker. Recentelijk deed een andere bekende acteur, Aaron Paul, voornamelijk bekend van Breaking Bad, exact hetzelfde. Ook hij besloot toen afstand te nemen van zijn 'echte' achternaam, Sturtevant.

Hoewel Paul ook deze verandering wil maken voor zijn vrouw en zoon, is het voor Hill iets makkelijker, aangezien hij dit alleen zal doen. Wel heeft de Wolf of Wall Street-acteur een beroemde zus, genaamd Beanie Feldstein, maar maar weinig mensen weten hier vanaf vanwege de andere achternaam.

Drukke agenda
Hill was eerder dit jaar nog te zien in de Netflix-film Don't Look Up, die bomvol bekende namen zit. Recentelijk rondde de acteur weer een ander project af, genaamd You People, al komt deze R-rated film pas volgend jaar uit. Ook werk Hill nu alweer aan een ander, mysterieus project.



NieuwsFilm

meest populair