Aaron Paul uit 'Breaking Bad' past zijn naam aan en heet voortaan anders

Aaron Paul uit 'Breaking Bad' past zijn naam aan en heet voortaan anders

Net als zijn vrouw en kinderen

Aaron Paul, de acteur uit Breaking Bad heeft zijn naam officieel aangepast naar ... Aaron Paul. Misschien verwarrend, maar acteurs en actrices veranderen vaker hun namen. Zeker als hun werknaam hen beter lijkt te passen, dan hun werkelijke naam.

De Westworld-acteur heet voluit 'Aaron Paul Sturtevant' en heeft een dochtertje van vier en een babyzoon. Bij het invullen van de geboortegegevens van hun zoontje, vond het getrouwde stel de echte achternaam niet meer bij hen passen. Dus verzochten zij hun echte achternaam te laten vallen en aan te passen naar 'Paul'.

Geen grote aanpassing
Een heel grote aanpassing is het niet voor hun kinderen, want zowel de dochter als de zoon hebben al 'Paul' in hun namen staan. Waarschijnlijk speelde bij het echtpaar al jaren dat de naam 'Paul' hen beter past. Nu is de wijziging dus officieel.

Ook wijzigden zij de naam van hun zoontje van 'Casper Emerson'
naar 'Ryden Caspian'. Niet bekend is wat de streng christelijke familie van Aaron Paul van hun wijziging vindt.

Bekende artiestennaam
Maar vreemd is de verandering van deze Westworld-acteur niet. In de filmwereld wordt vaker een naam aangepast na een scheiding of trouwen. Ook kan een artiestennaam zo vertrouwd aan gaan voelen, dat dat een aanleiding kan zijn om de originele naam te wijzigen. En is het dan niet fijn, dat namen tegenwoordig gemakkelijker gewijzigd kunnen worden dan vroeger?

Het artikel in Comic Book staat hier.

NieuwsFilm

meest populair