Nicolette van Dam op foto's van toen ze jong was met Jim Bakkum

De kiekjes 'scoren goed' op social media.

FilmTotaal 1 december 2022 11:11 in Celebrity
Nicolette van Dam en Jim Bakkum zijn twee van de bekendste en geliefdste BN'ers. Het is dan ook niet zo heel gek dat oud kiekje van de twee, dat nu op sociale media te vinden is, behoorlijk veel 'likes' krijgt.

Bakkum en van Dam zijn al jarenlang in films en op de Nederlandse televisie te zien. Bakkum speelt regelmatig in films en meestal gaat het hier om de rol van 'de hunk'. Van Dam is daarentegen de laatste jaren voornamelijk actief als presentatrice, maar we zien haar ook vaak op social media. Zo steunt ze samen met haar man, Bas Smith, de nodige goede doelen.

Verleden
Bakkum en van Dam zijn al jarenlang goed bevriend. Ze kennen elkaar dan ook al lang. Op 19-jarige leeftijd vroeg Bakkum of van Dam in zijn videoclip wilde spelen, genaamd 'Doe dit doe dat'. Lang hoefde van Dam hier niet over te twijfelen.

De videoclip werd opgenomen in kasteel Bloemendal in Vaals. Nu, 15 jaar later, deelt Bakkum twee kiekjes op zijn Instagram-pagina, waarop de twee te zien zijn. Bekijk de foto's hieronder.NieuwsFilm