Dit kan ervoor zorgen dat 'Avatar 3' niet verschijnt

James Cameron laat zich erover uit, maar echt zorgen zal de regisseur zich wel niet maken.

Wouter Drummen 1 december 2022 22:30 in Algemeen
Avatar is de grootse box-office hit aller tijden, dus het is niet zo heel gek dat de verwachtingen voor het vervolg, Avatar: The Way of Water, torenhoog zijn. Toch zou het best wel eens kunnen dat het hierbij blijft...

Tijdens een recent interview laat regisseur James Cameron zich hierover uit. Normaal gesproken zal hij maar liefst 5 Avatar-films maken, maar als het tweede deel teleurstelt, dan kan het zo zijn dat de gevolgen worden gecanceld.

Interview
De kans dat dit het geval zal zijn is natuurlijk uitermate klein. The Way of Water zal hoogstwaarschijnlijk flink gaan scoren en Disney heeft al 100 miljoen dollar uitgegeven aan het derde deel. Toch is Cameron nog niet 100% zeker van de zaak.

Zo zegt hij: "Deel 3 komt er waarschijnlijk wel, want we hebben eigenlijk alle opnames al gedaan. We moeten echt wel gigantisch floppen om de derde film niet te mogen maken. Maar elke film moet een succes zijn om door te mogen en kunnen gaan. 5 films zijn beter dan 4. 4 films zijn weer beter dan 3. 3 zijn beter dan 2. Ik ben nog lang niet klaar met mijn verhaal en zolang ze scoren kan ik doorgaan".

Cast
The Way of Water heeft een indrukwekkende cast. Zo keren de nodige bekende gezichten terug zoals o.a. Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang en Sigourney Weaver, maar zijn er ook beroemde nieuwkomers: Kate Winslet, Michelle Yeoh en Vin Diesel, om er maar een paar te noemen.

De blockbuster zal volgende maand te zien zijn! Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.NieuwsFilm