3 geweldige films die je nu op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 1 december 2022 15:22 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Thor: Love and Thunder (2022)
Regie: Taika Waititi | Cast: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer Gorr de jacht op alle goden opent, moeten Thor en zijn vrienden Valkyrie en Korg in actie komen om hem te stoppen. Daarbij krijgt hij hulp uit onverwachte hoek: zijn ex-vriendin Jane Foster. Zij blijkt ernstig ziek, maar ook over dezelfde donderkrachten als hij te beschikken. Samen gaan ze de strijd aan.Crimes of the Future (2022)
Regie: David Cronenberg | Cast: Viggo Mortensen, Léa Seydoux, Kristen Stewart, e.a. | Te zien op: Prime Video
In een dystopische toekomst voelen de meeste mensen geen pijn meer. Performancekunstenaar Saul maakt gebruik van deze evolutie door nieuwe organen in zijn lichaam te laten groeien. Tijdens zijn provocatieve optredens haalt zijn partner Caprice er deze voor het publiek uit.Wind River (2017)
Regie: Taylor Sheridan | Cast: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Gil Birmingham, e.a. | Te zien op: Netflix / Videoland
Wildjager Cory Lambert helpt de beginnende FBI-agente Jane Banner bij haar onderzoek naar de moord op de achttienjarige Natalie Hanson in een afgelegen, wetteloos indianenreservaat in Wyoming. De twee verschillen als dag en nacht van elkaar, maar zijn vastberaden om de zaak samen op te lossen.

Lees ook direct:NieuwsFilm