3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 30 november 2022 16:24 in Featured
Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Knives Out (2019)
Regie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Kijk direct
De dood van de succesvolle misdaadschrijver Harlan Thrombey - een na dag na zijn verjaardag - is een groot mysterie. Aan de excentrieke privédetective Benoit Blanc om de zaak op te lossen. Al snel weet hij één ding zeker na aankomst op het landgoed: iedereen in de familie van Thrombey is verdacht.Goodfellas (1991)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Ray Liotta, Robert De Niro, Joe Pesci, e.a. | Kijk direct
Op jonge leeftijd weet Henry Hill het al zeker: hij wil een gangster worden. Op zijn zestiende wordt hij onder de hoede genomen van Jimmy Conway, een beruchte maffioso. Hill weet zich van manusje-van-alles tot maffiabaas op te werken. Het succes keert zich tegen hem als hij wegglijdt in cokebestoven grootheidswaan.Shazam! (2019)
Regie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a. | Kijk direct
De veertienjarige Billy Batson wordt tegen zijn zin in opgenomen in een nieuw pleeggezin. Zijn leven verandert volledig wanneer een eeuwenoude tovenaar hem krachten geeft waarmee hij kan veranderen in een volwassen superheld. Samen met zijn maatje Freddy neemt hij het op tegen de kwaadaardige wetenschapper Thaddeus Sivana en de zeven hoofdzonden.
Lees ook direct:NieuwsFilm