3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 29 november 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

White House Down (2013)
Regie: Roland Emmerich | Cast: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, e.a. | Kijk direct
Politieagent John Cale soliciteert zonder succes naar een baan bij de geheime dienst van de Amerikaanse president. Omdat hij zijn dochtertje niet wil teleurstellen met dit slechte nieuws, neemt hij haar mee naar het Witte Huis voor een rondleiding. Juist op dat moment plegen zwaarbewapende terroristen een aanslag. Het lot van de president ligt daardoor ineens in handen van Cale.Blonde (2022)
Regie: Andrew Dominik | Cast: Ana de Armas, Adrien Brody, Bobby Cannavale, e.a. |
Kijk direct
Hollywood, j aren 50. Ondanks haar tragische jeugd, weet Norma Jeane het te schoppen tot filmster. Ze wordt wereldberoemd onder de naam Marilyn Monroe en groeit uit tot een waar sekssymbool. Maar de schone schijn op het witte doek staat in schril contrast met de liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving waarmee ze in haar privéleven geconfronteerd wordt.Cloverfield (2008)
Regie: Matt Reeves | Cast: Lizzy Caplan, Jessica Lucas, T.J. Miller, e.a. | Kijk direct
Een groep jonge mensen organiseert een afscheidsfeestje in Manhattan voor Rob Hawkins, die naar Japan vertrekt. Hud, een van de gasten, is gevraagd om de avond vast te leggen met zijn videocamera. Het feest wordt bruut onderbroken wanneer een mysterieus, gigantisch monster New York aanvalt. Aan de feestgangers om deze onwerkelijke gebeurtenis te overleven.

Lees ook direct:NieuwsFilm