3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Split (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a. | Kijk direct
Kevin lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Het ene moment is hij een flamboyante modeontwerper en het andere moment een kind. Op een dag kidnapt hij drie tienermeiden om hen op te kunnen offeren aan een nieuwe onheilspellende persoonlijkheid, die op het punt staat zich te openbaren. De meiden moeten zien te ontsnappen voordat 'het Beest' zich manifesteert.



Marriage Story (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a. | Kijk direct
Het huwelijk van theaterregisseur Charlie en actrice Nicole is op. Ze hopen hun scheiding netjes af te ronden, want ze hebben geen zin in ruzie. Toch escaleert deze wanneer beiden een dure advocaat onder de arm nemen om de voogdij over hun zoontje Henry uit te vechten. Hun scheiding wordt zo alsnog een lelijke strijd die alleen maar verliezers kent.



Five Feet Apart (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Baldoni | Cast: Haley Lu Richardson, Cole Sprouse, Kimberly Hébert Gregory, e.a. | Kijk direct
Stella en Will lijden allebei aan taaislijmziekte. In het ziekenhuis worden de twee verliefd op elkaar. Vanwege infectiegevaar mogen ze elkaar alleen niet aanraken. Stella en Will weigeren echter toe te geven aan de hinderissen die hen proberen te scheiden. Ondertussen wacht Stella op een orgaandonatie en doet Will mee aan een experimenteel behandeltraject.




Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair