De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Le patient (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christophe Charrier | Cast: Txomin Vergez, Clotilde Hesme, Rebecca Williams, e.a. | Kijk direct
Thomas ontwaakt na drie jaar uit een coma. Hij kan zich niets meer herinneren van de nacht waarin zijn zus Laura is verdwenen en de rest van zijn familie werd vermoord. Hoewel Thomas nog altijd erg zwak is, gaat hij samen met zijn psychiater aan de slag om de waarheid over die gruwelijke avond te ontrafelen.



Good Boys (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gene Stupnitsky | Cast: Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, e.a. | Kijk direct
De twaalfjarige Max en zijn twee beste vrienden Lucas en Thor worden uitgenodigd voor een groot feest van hun populaire klasgenoot. Een zoenfeestje, zo noemen ze het. De vrij naïeve jongens besluiten te spijlen om een kapotte drone te vervangen en zich voor te bereiden op hun eerste zoen. Alles loopt echter faliekant mis.



Midsommar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a. | Kijk direct
Dani en haar vriend Christian vertrekken samen met hun medestudenten naar een afgelegen Zweeds dorpje om daar een bijzonder midzomerritueel bij te wonen. Achter de vriendelijke, maar zweverige gemeenschap die men daar ontmoet, blijkt een duister geheim te schuilen. Al snel is er geen weg meer terug.




Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair