3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 24 november 2022 16:01 in Featured
Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Tom and Jerry (2021)
Regie: Tim Story | Cast: Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Patsy Ferran, e.a. | Kijk direct
Kayla werkt bij het beste hotel van New York, waar een grootse bruiloft plaats zal vinden. De ondeugende muis Jerry heeft zich echter in het gebouw gevestigd, waardoor alles in de soep dreigt te lopen. Om van hem af te komen, besluit Kayla de straatkat Tom los te laten in het hotel. Het hierop volgende kat-en-muisspel dreigt echter haar carrière, de bruiloft en zelfs het hotel te verwoesten.Slumdog Millionaire (2008)
Regie: Danny Boyle en Loveleen Tandan | Cast: Dev Patel, Madhur Mittal, Freida Pinto, e.a. | Kijk direct
De ongeletterde Jamal groeide op als wees in de sloppenwijken van Mumbai. Nu doet hij mee aan een quiz op tv en weet hij nog een groot geldbedrag te winnen ook. De presentator vertrouwt hem niet en verdenkt hem van valsspelen. Jamal wordt gearresteerd en stevig ondervraagd. Hij probeert aan te tonen dat hij daadwerkelijk alle antwoorden wist.Full Metal Jacket (1987)
Regie: Stanley Kubrick | Cast: R. Lee Ermey, Matthew Modine, Vincent D'Onofrio, e.a. | Kijk direct
Sergeant Hartman bereidt in een trainingskamp voor mariniers een groep militairen voor de Vietnamoorlog. Dat doet hij op een onmenselijke wijze. Tot zijn grote ergernis, lijkt een van zijn rekruten - Gomer - zijn methodes niet te trekken. Later verslaat een van deze militairen, Joker, de oorlog als reporter tijdens het Tet-offensief.
Lees ook direct:NieuwsFilm