3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 22 november 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Morbius (2022)
Regie: Daniel Espinosa | Cast: Jared Leto, Matt Smith, Adria Arjona, e.a. | Kijk direct
Michael Morbius is een wetenschapper die lijdt aan een zeldzame bloedziekte. Hij denkt een geneesmiddel te hebben gevonden in een vleermuizenbestanddeel. Een experiment hiermee verandert hem echter in een bloeddorstige vampier met superkrachten. Morbius moet leren omgaan met zijn nieuwe leven en komt ondertussen tegenover een vriend te staan die minder goede bedoelingen heeft.

Fear (1996)
Regie: James Foley | Cast: Reese Witherspoon, Mark Wahlberg, Alyssa Milano, e.a. | Kijk direct
De zestienjarige Nicole, een keurige meid, gaat met haar beste vriendin naar een feestje en ontmoet daar de even knappe als geheimzinnige David. Haar vader heeft direct door dat het foute boel is. Wanneer Nicole het later met David uitmaakt, blijkt hij nog gelijk te hebben ook. Het ooit zo charmante vriendje verandert in een moordlustig monster.

The Wolf of Wall Street (2013)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, e.a. | Kijk direct
De brutale durfal Jordan Belfort vergaart op slinkse wijze grote rijkdom met de beurshandel op Wall Street. Zijn geld geeft hij vooral uit aan prostituees, uitzinnige feesten en drugs. Maar zijn flamboyante levensstijl trekt al snel de aandacht van de FBI, die Belfort verdenkt van fraude en corruptie. Ondanks het advies van zijn vader om zich terug te trekken, blijkt Belfort verblind door zijn eigen succes.Ook interessant voor jou:NieuwsFilm