Eerste trailer voor 'Transformers: Rise of the Beasts' met een gorilla-Transformer!

Optimus Prime en co zijn terug!

Frank Vermeij 1 december 2022 19:05 in Algemeen
Paramount Pictures heeft zojuist de eerste trailer van Transformers: Rise of the Beasts online gezet. De nieuwe film speelt zich in de jaren 90 af en introduceert de Maximals, Predacons en Terrorcons.

In de trailer zien we bekende gezichten Optimus Prime en Bumblebee terug, aan het design kunnen we ook concluderen dat deze film zich afspeelt in hetzelfde universum als Bumblebee (2018).

Veel nieuwe gezichten
Maar we zien voornamelijk nieuwe (mechanische) gezichten. We zien allerlei nieuwe soorten transformers die gebaseerd zijn op dieren. De meest opvallende hiervan is de gorilla-achtige Optimus Primal, ingesproken door Ron Perlman (Hellboy).

Daarnaast zien we Anthony Ramos (West Side Story) in de rol van onze menselijke hoofdrolspeler genaamd Noah. In de trailer rijdt hij rond in de zilveren transformer Mirage, ingesproken door Pete Davidson.

De film is geregisseerd door Steven Caple Jr (Creed II) en is vanaf 7 juni 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen. De komende zomer begin je dus weer vol actie met de Transformers. Bekijk de trailer hieronder.NieuwsFilm