Zoe Saldaña voelt zich opgesloten in blockbusterland en wil eraan ontsnappen

Zoe Saldaña voelt zich opgesloten in blockbusterland en wil eraan ontsnappen

De actrice wil eindelijk eens iets anders gaan doen.

Als je de naam Zoe Saldana hoort, aan welke franchise moet je dan denken? Guardians of the Galaxy, Star Trek of Avatar? De actrice heeft namelijk in de nodige blockbusters gespeeld, en nog steeds. Hier wil ze echter verandering in gaan brengen.

Saldana is al jarenlang een bekend gezicht in het MCU, waarin ze sinds 2014 Gamora speelt. Later deze maand zal de geliefde actrice weer te zien zijn in het Avatar-vervolg, genaamd The Way of Water. Ze is nu dan ook druk bezig met de blockbuster te promoten, zoals dat hieronder te zien is.



Reactie
Tijdens een recent interview laat zij zich erover uit. Echt gelukkig klinkt ze niet: "Ik heb het gevoel dat ik, de laatste 10 jaar van mijn leven, vast zit. Ik zit vast in het maken van al deze franchises. Begrijp me niet verkeerd, ik ben wel super dankbaar!"

"Ik heb samengewerkt met geweldige regisseurs en heb veel mensen leren kennen die inmiddels goede vrienden zijn geworden. Ook vind ik het fantastisch dat ik rollen speel waar fans, en voornamelijk kinderen, van houden en naar opkijken".

Maar toch...
Ondanks het feit dat Saldana het wel leuk werk vindt (buiten de eerste Pirates of the Caribbean-film dan...), heeft ze het gevoel dat ze nu enkel en alleen wordt gevraagd voor grote films. Ze wil nu wel eens iets anders gaan proberen. Zo vervolgt ze: "Ik zeg dat ik 'vastzit', omdat ik niet echt kan doorgroeien en andere genres kan uitproberen. Ik wil eens voor iets verschillends gaan".

Echt 'vrij' is Saldana nog niet. Er komen nog drie Avatar-films na het tweede deel (tenzij deze gigantisch flopt), wordt ze gelinkt aan het nieuwe Star Trek-project én zal ze terugkeren als Gamora in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Misschien dat we haar daarna dan iets anders gaan zien doen.

NieuwsFilm

meest populair