Victoria Beckham heeft spijt van mislukte borstvergroting

Toch krijgt ze nog steeds kritiek op haar 'verschillende look'

Menig actrice kan het niet laten om voor plastische chirurgie te gaan, maar dit pakt vaak minder goed uit dan verwacht en gehoopt. Daar weet niemand minder dan Victoria Beckham ook alles over.

Al eerder kwamen er op FilmTotaal artikelen langs over Catherina Zeta-Jones die ook haar gezicht heeft laten misvormen en ook Linda Evangelista durft het huis niet meer uit na een mislukte ingreep. Beckham weet hoe dit is.

Carrière
Victoria Beckham is al jarenlang een bekend gezicht. Niet alleen wist ze het ver te schoppen als zangeres (voornamelijk met de muziekgroep Spice Girls), ze was ook in meerdere films te zien (o.a. in Spice World en Zoolander). Vandaag de dag focust ze zich echter voornamelijk op haar eigen kledinglijn.

Ze staat dus al jarenlang in de spotlights, maar dit is lang niet altijd even makkelijk. Dit kreeg Beckham ook snel door. Vanwege de grote druk om er altijd goed uit te zien ging ze voor plastische chirurgie en liet ze haar borsten vergroten. Daar kreeg ze echter snel spijt van.

Verkeerde keuze
Enige tijd geleden, tijdens een interview met British Vogue, liet ze weten dat dit geen goede keuze was geweest. Ze probeert andere vrouwen er vandaag de dag dan ook van te overtuigen niet voor zulke ingrepen te gaan.

Zo zei ze: "Laat niet met je borsten knoeien. Ik heb jaren ontkend dat ik iets had laten doen, maar dat was stom. Ik was destijds erg onzeker, maar ik heb er spijt van. Ik heb het dan ook laten 'omdraaien' en nu ben ik weer van deze torpedo bazookas af. Wees blij met wat je hebt en hoe je eruit ziet".

Andere ingrepen?
Het gezicht van Beckham is echter door de jaren heen ook flink veranderd. Hier staat het internet dan ook veel mee. De nodige mensen denken dan ook dat ze niet alleen haar borsten heeft laten vergroten, maar eveneens voor andere ingrepen is gegaan. Hoewel de 48-jarige 'Posh Spice' er nog goed uitziet, is er ook vaak kritiek op haar foto's. Bekijk een recent kiekje, met behoorlijk veel verschillende meningen, hieronder.



NieuwsFilm

meest populair